STADSDINER

We Are Leiden presenteert op donderdag 23 november voor het eerst het Stadsdiner in Leiden. Daarbij gaan we internationale maaltijden bereiden met en voor inwoners van de stad.

Voor dit bijzondere diner wil We Are Leiden tien (hobby)koks uitdagen om internationale gerechten te bereiden met als basis de ingrediënten van hutspot (wortel, aardappel, ui). De gerechten hoeven niet te lijken op of te smaken naar hutspot en er mogen ingrediënten of kruiden worden toegevoegd, maar het is wel de uitdaging om de basisingrediënten van de Leidse hutspot te gebruiken.

We Are Leiden initieert bijzondere ontmoetingen in de stad en verbindt daarmee inwoners van de stad. Voor het Stadsdiner kunnen Leidenaren zich aanmelden als kok of tafelgast.

Geïnteresseerde koks kunnen zich aanmelden door te mailen naar info@weareleiden.com.
Vermeld in de e-mail:
– Naam
– Leeftijd
– Nationaliteit(en)
– Recept
– Overzicht van de ingrediënten

Aanmelden kan t/m 10 november!

 

Aanschuiven als tafelgast
Wil je aanschuiven als tafelgast? Koop hier je ticket!

Datum: 23 november
Inloop 18:00 uur
Aanvang: 18:30 uur
Locatie: Grandcafe de Burcht
Kosten: 15 euro (incl. hapje vooraf, dessert en drankje, excl. servicekosten)

 

Onderdeel van:

Ondersteund door:

Cultuurfonds Leiden
Leiden, stad van ontdekkingen
Stadslab Leiden
Expat Centre
Fonds 1818

Onder de naam We Are Leiden initieert, organiseert en programmeert Stichting Stadsprogrammering diverse projecten. We Are Leiden gebruikt verhalen die leven in de stad en haar wijken en geeft deze een podium. Het motto 'mensen verbinden, verhalen maken' staat bij ons centraal en zal dan ook altijd in onze projecten terug te vinden zijn.

We Are Leiden – 2017 ©