ONS LEIDEN

editie Leiden Noord 2021

Update: N.a.v. de aanhoudende maatregelen hebben wij een alternatief programma gemaakt die geheel corona-proof is. 

ONS LEIDEN vraagt Leidenaren en nieuwkomers uit Leiden-Noord om de verhalen van hun wijk te delen met ons en met elkaar. Inschrijvingen zijn momenteel gesloten, maar houdt de website en social media in de gaten voor de resultaten en ander nieuws!

De deelnemers sturen ons hun favoriete plekken In Leiden-Noord. Met deze locaties maken we een unieke wandelroute-kaart van het stadsdeel. Op die manier ontdekken de deelnemers elkaars geliefde plekken in Leiden-Noord.

Aanvankelijk zou fotograaf Sanneke Fisser op zaterdag 20 maart alle deelnemers in Het Gebouw meer vertellen over fotografie en iedereen uitdagen om dezelfde middag nog Leiden-Noord in beeld te brengen. Dat doen we nog steeds! Alleen maken we er samen met Sanneke een foto-challenge van die de deelnemers in de week vóór 20 maart ontvangen in hun mailbox.

Op zaterdag 20 maart gaan onze deelnemers met de wandelroute-kaart én een compact-camera op pad. Het programma van Ons Leiden vindt dus buiten plaats. De foto’s die zij maken als onderdeel van de foto-challenge worden uiteindelijk onderdeel van een tentoonstelling over Leiden-Noord.

Programma
Verzamel-locatie: Het Gebouw (Arubapad 2, Leiden)
11.30 – 13.00 uur: Uitgifte wandelroute-kaarten en camera’s
14.00 – 15.00 uur: Terugkeer bij Het Gebouw en inleveren camera’s

Tijdens alle bijeenkomsten worden maatregelen en 1.5 meter afstand gehandhaafd.

info@weareleiden.com 

We Are Leiden wordt
ondersteund door:
Gemeente Leiden

Volg ons op social media:

MENSEN
VERBINDEN,
VERHALEN
MAKEN

We Are Leiden gebruikt verhalen die leven in de stad en haar wijken en geeft deze een podium. Het motto 'mensen verbinden, verhalen maken' staat bij ons centraal en zal dan ook altijd in onze projecten terug te vinden zijn.