ONS LEIDEN

editie Leiden Noord okt-nov 2020

Update: N.a.v. de huidige maatregelen hebben wij na uitgebreid overleg besloten om deze editie van ONS LEIDEN te verzetten naar voorjaar 2021. 

ONS LEIDEN vraagt Leidenaren en nieuwkomers uit Leiden-Noord om de verhalen van hun wijk te delen met ons en met elkaar. Woon jij in Leiden-Noord en wil jij meedoen? Meld je aan en doe mee!

In duo’s werken we aan beelden en teksten waarin we jullie verhalen verwerken. Samen maken we hiermee een tentoonstelling en magazine over de mensen en verhalen van Leiden-Noord. Wil jij jouw verhaal delen en ben je nieuwsgierig naar anderen in jouw wijk? Meld je dan snel aan, want vol is vol! Deelnemen is gratis. We hebben plek voor 14 deelnemers.

Programma
Zaterdag 24 oktober – Verhalen delen in beelden
Zaterdag 31 oktober – Verhalen delen in woorden
Zaterdag 21 november – Opening tentoonstelling ONS LEIDEN-NOORD

Voorjaar 2021
Nieuwe data worden t.z.t. bekend gemaakt.

Locatie: Het Gebouw (Arubapad 2, Leiden)
Aanvang: 11.30 uur
Start programma: 12.00 uur
Einde programma: 17.00 uur

Tijdens alle bijeenkomsten worden maatregelen en 1.5 meter afstand gehandhaafd.

ONS LEIDEN brengt buurtbewoners in aanraking met elkaar en zet de kunst van fotograferen en storytelling in om hun verhalen te delen. Leidenaren en nieuwkomers van alle leeftijden en afkomsten worden aan elkaar gekoppeld. Het programma is gratis en wordt begeleid door professionele fotografen en storytellers. ONS LEIDEN is een initiatief van We Are Leiden.

info@weareleiden.com 

We Are Leiden wordt
ondersteund door:
Gemeente Leiden

Volg ons op social media:

MENSEN
VERBINDEN,
VERHALEN
MAKEN

We Are Leiden gebruikt verhalen die leven in de stad en haar wijken en geeft deze een podium. Het motto 'mensen verbinden, verhalen maken' staat bij ons centraal en zal dan ook altijd in onze projecten terug te vinden zijn.