KICK-OFF 2018

Op zondag 26 augustus vond de Kick-off 2018 plaats. We Are Leiden daagde 150 Leidenaren uit om 150 nieuwkomers een persoonlijke rondleiding te geven door de stad. Niet de toeristische en bekende hoogtepunten van de Leidse binnenstad, maar juist de plekken waar stadsbewoners in hun dagelijks leven graag komen, staan centraal. Zoals een leuk café om koffie te drinken, een mooi park, een knusse boekwinkel of een ruim grasveld waar je goed kunt sporten. Het doel is om nieuwkomers te helpen om Leiden echt te leren kennen en om mensen in de stad met elkaar te verbinden. En wat een fantastische dag was het!

Nieuwe contacten, gezelligheid en een ontspannen sfeer
De Kick-Off 2018 is achter de rug en het was een succesvolle dag wat ons betreft! Bijna 150 Leidenaren en 150 nieuwkomers verzamelden bij Museum Volkenkunde om deel te nemen aan de Kick-Off 2018. Nadat iedereen zich geregistreerd had en was voorzien van een We Are Leiden goodiebag startten we met een Afrikaanse dans. Daarna werd er een gezamenlijke lunch genuttigd, waarna alle buddies met elkaar op pad gingen. Bij terugkomst was er in de tuin van Volkenkunde nog dans, muziek en eten & drinken en kon iedereen nog nakletsen en verder kennismaken met elkaar. Bekijk via onderstaande buttons de foto’s van de dag en van de buddies voor een indruk van deze dag!

Onderdeel van:

Ondersteund door:

Onder de naam We Are Leiden initieert, organiseert en programmeert Stichting Stadsprogrammering diverse projecten. We Are Leiden gebruikt verhalen die leven in de stad en haar wijken en geeft deze een podium. Het motto 'mensen verbinden, verhalen maken' staat bij ons centraal en zal dan ook altijd in onze projecten terug te vinden zijn.

We Are Leiden – 2018 ©